duminică, 31 ianuarie 2010

“Ce eforturi de socializare mai fac… dar animalul din mine maraie politicos si se retrage fericit in singuratate.”


“Ce groaznica boala e invidia. Multumesc Domnului ca nu m-a atins. Se cauta remedii la tot felul de boli, dar la invidie nu s-a gandit nimeni.
Toata reusita mea din ultimul timp, care vine firesc dupa vreo 25 de ani de munca cinstita, a starnit un tsunami de rautate si invidie…
Esti foarte iubit cat timp nu reusesti nimic in Romania. Daca stai inchis in casa, atunci nu deranjezi pe nimeni si esti OK. Cum faci ceva… nu e bine.
Sunt de acord ca toti pe care ii deranjez sa puna mana de la mana si sa-mi plateasca o pensie mica, sa pot sa-mi tin casa, si jur ca nu-i mai deranjez. Stau acasa, citesc, invat, ma bucur de soare si ploaie, si gata.
Mie mi-ar conveni. Jur. Mi-e teama insa ca nici asa nu vor fi de accord.”

Oana Pellea - "Jurnal"

3 comentarii:

Anonim spunea...

Citatul este exceptional ! Oana Pellea este exceptionala, adica de exceptie! O bucurie de artist, o bucurie de spirit!

nevers spunea...

Imi place mult Oana Pellea si ii multumesc pentru "Jurnal".

nevers spunea...

“Draga cititorule,
Sa ma ierti daca, citindu-mi jurnalul, asteptai cumva raspunsuri. Nu am decat intrebari si mirari. Si multa credinta ca totul va fi bine.” Oana Pellea
(eu am gasit raspunsuri: “Sigur ca vorbesc cu Dumnezeu.Lumea asta pe care n-o inteleg si chiar am renuntat s-o inteleg ar spune ca sunt putin sarita. Dar cu cine sa vorbesc, daca nu cu El?”, “Primesc tot timpul semne, dar cateodata sunt prea mult pamant si nu le vad.”,”… doar ca ei nu mai sunt aici… sa pot sa-i vad… si a pocnit ceva in casa…”, ”Trebuie sa-mi cumpar un steag, pe bune.”)